Hvad er forskellen mellem laminatgulve og massivt træ flerlagsgulve?

På nuværende tidspunkt er der flere og flere forbrugere, der brugertrægulv at indrette deres værelser.Komposittrægulv og massivt trægulv er også mange forbrugeres valg.Hvad er forskellen mellem de to?Generelt er flerlagsgulve i massivt træ bedre end laminatgulve.Laminatgulve er generelt sammensat af fire lag kompositmaterialer, og flerlags massivt trægulve er baseret på lodret og vandret anbragte flerlagsplader.Den følgende kollektion af grønne gulve Xiaobian vil introducere forskellen mellem laminatgulve og massivt træ-flerlagsgulve i detaljer.

Under indflydelse af bølgen af ​​at forfølge miljøbeskyttelse og være tæt på naturen bruger flere og flere forbrugeredekorative træ værelser.I lyset af så mange dekorative materialer på markedet er komposittrægulve og massive trægulve forbrugernes foretrukne valg.Forstå forskellen mellem de to for at hjælpe dig med at vælge det gulv, du har brug for.

Den naturlige og varme atmosfære, der skabes af trægulve i interiørdesign, er uden sidestykke af andre gulvdekorationsmaterialer.Dens temperament er elegant, naturligt, behageligt og miljøvenligt og fuld af personlighed.Så lad os først og fremmest forstå, hvad laminatgulve er?Hvad er flerlags massivt trægulv?For at afveje fordelene mellem de to.

1109032217

Hvad er laminatgulve

 

Det videnskabelige navn på laminat gulv er imprægneret papir lamineret trægulve, også kendt som komposit trægulve og laminat trægulve.Laminatgulv er generelt sammensat af fire lag af kompositmaterialer, nemlig slidbestandigt lag, dekorativt lag, højdensitets basismaterialelag og balance (fugtsikkert) lag.Det nederste lag, nemlig balancelaget (fugtighedstæt) er generelt lavet af polyestermateriale, som kan blokere for fugt og fugt fra jorden for at beskytte gulvet mod påvirkning af jordfugten og spille en rolle af balancering med de øverste lag for at opretholde en høj dimensionsstabilitet af gulvet.Basismaterialelaget er hoveddelen af ​​laminatet.De fleste laminater bruger tæthedspladen som basismateriale, fordi tæthedspladen har mange fordele, som råtræet ikke har, såsom tæthedspladestrukturen er fin og ensartet, partikelfordelingen er gennemsnitlig osv. Det dekorative lag er over substratlaget, som er lavet af et specialforarbejdet papir.På grund af melaminopløsningens opvarmningsreaktion har den stabile kemiske egenskaber og bliver et smukt og holdbart overfladepapir.Det slidbestandige lag er et lag af aluminiumoxid slidbestandigt middel, der er jævnt presset på overfladen af ​​laminatgulvet.Dens eksistens gør, at gulvet har stærk slidstyrke.

 

Hvad er flerlags massivt trægulv

 

Flerlagetmassivt trægulv fremstilles ved at bruge de lodret og vandret arrangerede flerlagsplader som basismateriale, vælge højkvalitets ædeltræ som panel og belægge harpikslim i varmpressen gennem høj temperatur og højt tryk.Det er ikke let at deformere og knække, med meget lille tør svind og ekspansion.Den har en god evne til at justere indendørs temperatur og luftfugtighed.Overfladelaget kan vise træets naturlige træåre.Den er hurtigt asfalteret og har en bred vifte af anvendelser.

 

Prisen er højere end kompositgulv og lavere end massivt trægulv.Velegnet til jordvarmeinstallation.

 

Fordele ved flerlags massivt trægulv

 

God stabilitet: På grund af den unikke struktur af flerlags massivt trægulv er dets stabilitet meget god.Du skal ikke bekymre dig for meget om gulvets deformation på grund af fugt.Det er også et bedre gulv til installation af gulvvarme.

 

Overkommelig pris: træforbruget af flerlags massivt trægulv er ikke så stort som massivt trægulv, og materialerne kan udnyttes fuldt ud, så prisen er meget billigere end formassivt trægulv.

 

Nem pleje: Overfladen på det flerlags massive trægulv er godt malet, med høj slidstyrke og behøver ikke at bruge for meget energi på vedligeholdelse.Det gode flerlags massive trægulv på markedet kan ikke vokse inden for 3 år, og kan desuden bevare malingens glans som ny.

 

Høj omkostningsydelse: Fordi materialerne, der bruges i flerlags kompositgulvet, er træ, er fodfølelsen den samme som på det massive trægulv, og der er næsten ingen forskel.Og overfladen af ​​flerlags massivt træ kompositgulv er lavet af højkvalitets træ, som ser det samme ud som massivt trægulvet.Sammenlignet med massivt trægulve er prisen meget billigere, så omkostningsydelsen er meget høj.

 

Enkel installation: densolidt træ kompositgulv er det samme som laminatgulvet.Det er ikke nødvendigt at lægge kølen under installationen.Så længe det er nivelleret, kan det også forbedre gulvhøjden.Generelt kan 100 kvadratmeter klares på én dag, hvilket er meget hurtigere end lægning af massivt trægulv.

 

Hvilket er bedre, massivt træ flerlagsgulv eller laminatgulv

 

Disse to slags gulve har deres egne fordele og ulemper, men generelt massivt træflerlagsgulv er bedre end laminatgulve.

1. Disse to slags gulve har høj dimensionsstabilitet, er ikke lette at deformere og er velegnede til gulvvarmeinstallation.

2. Fra et prismæssigt synspunkt er det massive flerlagsgulv højere end laminatgulvet, men lavere end det rene massive trægulv.

3. Med hensyn til slidstyrke er slidstyrken mindre end laminatgulvet, fordi det massive flerlagsgulv er lavet af naturligt træ som overfladelag og ikke er dækket med et slidbestandigt lag. vil være mere delikat.

4. Fra et effektivitetsperspektiv, laminat gulver en erstatning fremstillet på grund af mangel på træ og andre årsager.Den har kun grundlæggende brugsfunktioner og dekorative funktioner.Massivtræ-flerlagsgulvet er lavet af flerlags træflis, og overfladen er beklædt med sjældne træsorter, som har træets naturlige karakteristika.

5. Fra perspektivet af miljøbeskyttelsesydelse, da hoveddelen af ​​massivt træ-flerlagsgulvet er sammensat af naturligt træ, er miljøbeskyttelsesydelsen bedre end laminatgulvet.Derudover har massivt træ-flerlagsgulvet mere behagelig fodfølelse, bedre termisk isoleringsevne og effekten af ​​justering af luftfugtighed.


Indlægstid: Jul-11-2022