Hvorfor kan vi lide sintret sten?

Hovedkomponenterne isintrede sten er naturstenspulver og ler.I det væsentlige er det sintrede tætte sten.Den affyres af 10000 tons pressesystem ved en høj temperatur over 1200.

RQ02 - 3

Hvad er fordelene ved sintrede sten?

Slidbestandighed og korrosionsbestandighed

Mohs-hårdheden af ​​stenpladen kan nå grad 6 ~ 9, hvilket er hårdere end kvartssten.Hvis du ridser stenpladen med en stålkniv, kommer der ingen ridser.

Lad os først forklare Mohs hårdhed.Pyramidediamantborenålen bruges til at ridse overfladen af ​​det testede mineral ved skrabemetoden.Det er sædvanligt at bruge Mohs hårdhed i mineralogi eller gemologi.Hårdheden er udtrykt ved den målte ridsedybde i klasse 1 ~ 10.

Ikke let at bløde

Detsintrede sten presses af en 10000 tons presse (stenpladepressen starter med 10000 tons).Dens egen struktur er meget tæt, så den har super anti-forurening og anti-permeabilitet.Selvom saucen ved et uheld drysses på stenbrætbordet, kan den rengøres med et håndklæde.Siden viser også bekvem rengøring klippebrættets egenskaber.

Høj temperatur modstand

1200° høj temperatur fyring, op til 1600°, meget høj temperaturbestandig, brændende med åben ild derhjemme, vil ikke revne og sorte.Gryderetter og hotpots kogt hjemme kan sættes direkte på dem uden grydemåtter.For det andet kan stenpladen være i direkte kontakt med mad.Det er en miljøvenlig og sund tallerken i madkvalitet.

Høj udseendeværdi og stærk integritet

Mønsteret af klippepladen kan varieres, hvilket er mere egnet for os at vælge den ideelle stil.På samme tid, som et stort dekorativt materiale, reducerer klippeplade opdelingen af ​​rummet og gør hele rummet mere integreret;Tyk plade kan påføres på bordet, og tynd plade kan påføres på døren.Anvendelsen er overalt og almægtig, hvilket er svært for sten.

 

Hvilke scener kansintrede sten bruges i?

Klippeplade kan bruges i mange boligindretningsscener i henhold til dens tykkelse og tykkelse.På nuværende tidspunkt er følgende almindelige:

Skab bordplade

Nu mange køkkenbordplader brug stenplader, som er meget høje i både udseende og tekstur.Der er ingen grund til at bekymre sig om farveudsivning som kvartsbordplader;Selv nogle high-end skabe vil bruge skabslågen til at lave en tyndere stenplade til finer, hvilket øger vægten, så kravene til hardware vil være meget høje.

Rock board spisebord

Sammenlignet med spisebordet i massivt træ er rock-spisebordet ikke kun lettere at rengøre, ikke let at deformere, men har også mere tekstur.

Bordplade til badeværelsesskab

Detintegreret badeværelse skab af klippeplade skal nævne det langsigtede gruppekøbsmærke udvalgt af Yanji Ming: dufino klippeplade badeværelsesskab har høj tekstur, hvilket også er grunden til, at mange gruppevenner kan lide det.

Vægbelægning

Væggen kan også bruges med lysbånd, som er højkvalitets og smukt.

Tebord

Uanset om det er hele ansigtet eller splejsningsstilen, er den meget alsidig med moderne, let luksus, minimalistiske og andre stilarter. Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi køber stenplade?På nuværende tidspunkt er der ingen eksekverbar national standard for produktion af stenpladeprodukter, og omkostningerne er meget højere end for almindelige keramiske fliser.Faktisk udgiver mange såkaldte "klippeplader" sig for at være en stor keramisk flise, som er fuldstændig ringere end styrken af ​​stenplader.Fordi det store mærke af stenplader kun producerer pladen selv og ikke behandler de færdige produkter, kan det direkte se, hvilket mærke af stenplader forhandleren vælger ved køb, og det kan også være pålideligt.


Indlægstid: Aug-11-2021